Kahvaltıda,beş çayında hatta akşam yemeği niyetine:) yapılabilecek süper bir alternatif..Tarifini her arkadaşımın aldığı ve defalarca severek yaptığı besleyici özelliği de olan bir tarif...
MALZEMELER:
2 kabak
2 yufka2 yumurta2 su bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 avuç beyaz peynir
1 paket kabartma tozu
Maydanoz (1 tutam)
Dereotu (1tutam)
ÜZERİ İÇİN:
Rendelenmiş kaşar (üzerini kapatıcak kadar)
HAZIRLANIŞI:
Kabakları rendeledikten sonra yufkalarımızı da kırparak parçalayıp diğer malzemeleri de ilave edip karıştırıyoruz ve 175 -180 derece fırında pişirdikten sonra fırından çıkarmaya yakın üzerine kaşar rendeleyip tekrar fırına veriyoruz ve kaşar eriyince fırından çıkarıp biraz dinlendirdikten sonra servis ediyoruz..
AFİYET OLSUN:)
1 yorum:
ellerine sağlık enfes görünüyor
Yorum Gönder